ANNONS

3 månaders fas?

/

IMG_1044
Två dagar senare och vi kan inte snacka minus längre. Vi ligger någonstans utanför skalan på icke existerande sömn nu.

Little B boy kände att sisådär en gång i timme var lagom att vakna i natt. Äta lite, gnälla lite. Somna. Repeat.

Jag fick dock en timmes skönhetssömn mellan 9-10 imorse, så vem är jag att klaga?

Men hörrnini erfarna småbarnsföräldrar (som jag fått för mig läser min blogg?) är det så att det är någon fas vid 3 månaders ålder? B är 3 månader och dryga veckan. Det måste vara så. Någonting med att öka på bröstmjölken, mycket intryck att hantera? Någon?

Leo body från Lindex.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00