YES!

IMG_1310
IMG_1312
IMG_1311
YES!

Vissa saker handlar verkligen om att bara göra det. Typ som att B ska sova i sin egen säng när han napar under dagen, och vi är hemma.

Jag har sett det som att han inte vill när han bökar runt, gnäller och har sig. Då har jag varit snabb med att plocka upp honom och försvara mig med att tänka ” nej det går inte, han vill inte ligga själv”.

Idag bullade jag upp med diverse snuttefiltar och favorit gosse kaninen runt honom. Sen sjöng jag (som alltid, typ den enda låten jag kan utantill) ”vem kan segla förutan vind” och höll en hand på hans mage tills han slumrade in.

3 minuter tog det. TRE MINUTER!

Ibland handlar det verkligen om att bara göra det (och att ha en tillräckligt trött bebis såklart).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..