ANNONS

Beach life

/

1
Igår bjöd ön på värmande sol och en klarblå himmel.

Vi begav oss norrut, förbi köerna in mot Blå lagunen (en jäkla cirkus har det blivit där, så otroligt ovärt) och vidare bort mot Ar. En mindre stenstrand, lite undangömd och med lagom mycket folk, helt perfekt.

Blake sov en vända, gnällde sedan mest hela tiden och jag badade! Herregud. Vattnet var isande kallt, de riktigt sved på kroppen av saltvatten mot solsvedd hud.

IMG_9299
IMG_9385
Idag är himlen täckt av moln, de blåser som tusan och termometern visar 14.3 c’. Hej svensk sommar! Jag hoppas de klarnar till kvällen. Jag, min syster man David och min lillebror har matlag idag och vi hoppas kunna grilla och sitta ute och äta.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00