Sleepless nights

1
Som jag skrev om tidigare så har B någon konstig gnällperiod just nu. Det har blivit bättre dag tid men nätterna är verkligen rena bergodalbanan.

Natten till idag var hemsk. Blake gapade för fullhals flera gånger, vilket hör till ovanligheterna. Gnälla, visst, men skrika för fullhals är inget han gjort tidigare.

Jag har kört en litet rannsakning och kommit fram till att det kan vara rödlök som är boven. Jag har vid två tillfällen ätit rå rödlök under den senaste veckan och nätterna därefter har varit rätt sömnlösa för mig, B och C. De gäller att tänka efter en sväng till på vad jag stoppar i munnen helt enkelt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..