ANNONS

Heaven in a blanket

/

IMG_9659
20660531-origpic-43c435
Just nu kvalar den här sommaren verkligen inte in i min topp 10 lista av bästa somrarna. Vädermässigt då.

Igår körde vi 5-kamp ute i trädgården och jag tror vi upplevde både klarblå himmel, regn och igenmulet under tiden de tog. Blake fick vandra mellan famn till famn iklädd mössa och invirad i favorit filten. Inget fel med de, tvärtom så tror jag han hade de rätt så mysig där i. Men hallå, de är juli!

Hur som helst så måste jag slå ett slag för den här filten i 40% cashmere och 60% fine wool från ett av mina favorit märken Garbo & Friends. Den är mjukare än mjukast och fungerar i alla lägen.

Ni hittar filten & massor av fin fint här.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00