ANNONS

Owls

/

1
Jag har TOTALT kärat ner mig i Soft Gallery’s rätt klassiska uggle-print.

Jag vet inte om klassiskt är rätt ord men vi kör på det. Hur som helst så har jag i ärlighetens namn tyckt att de här printer varit lite läskigt och liksom myllrigt, svårt att fokusera på. Nu har det vänt!

Under den senaste månaden har jag grottat ner mig i Soft Gallery’s galleri av utsökta barnkläder och har kommit att på riktigt älska kläderna (och sängkläderna, yup dom är back in stock!) med ugglor. Jag vill ha leggings, body och heldressen till B. Sängkläderna vågar jag knappt nämna .. Ha-begär DELUX!

Här hittar ni Soft Gallery.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00