Ge oss värme!

IMG_9985
IMG_9986
Just nu funderar jag starkt på att boka en resa till värmen.

Min sambo kommer åka till San Diego om några veckor och vara borta i 3 veckor. Där får han säkerligen nog av både värme och sol. Men vi då, vi som blir kvar hemma i de här skit-vädret!?Jag behöver ljumna kvällar, känna sand mellan tårna, ha solen i ögonen och att få känna saltvatten mot en solsvedd kropp.

Vi kan stryka ett streck över allt som varit sommaren, om du bara kunde bjuda på ett par härlig veckor. Okej? Allt är förlåtet, på hedersord.

Nya uggisarna har redan kommit till användning. De kommer från Åhléns och finns även i svart! Lär gå åt som smör i solsken …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..