ANNONS

Oh Living

/

IMG_9984
IMG_9983
IMG_9981
IMG_9980
IMG_9982
Efter att ha hört regnet smattra mot fönstret mest hela natten så bestämde sig jag och min syster för att besöka Oh Living här på Gotland.

Oh Living är i grunden en webbutik som i år har fått blomma upp till en sommaröppen inredningsbutik. Butiken ligger idylliskt i en flygel till grundaren Sofie Nordenbergers boningshus och bjuder på massor av härligheter. Man hittar allt från porslin och tvålar till underbara plädar och posters till barnrummet.

Jag blev såklart några kronor fattigare men lite förvaring rikare. Jag ska visa er sen!

Detta är iaf ett hett tips för er som besöker Gotland i helgen! Söndag (26/7) är nämligen sista dagen som den fysiska butiken är öppen. Ni hittar webbutiken här och så även vägbeskrivning.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00