ANNONS

Little bear&some tipis

/

IMG_0109
Min plan är att fylla B’s lådor med leggings till hösten. En rätt bra plan om jag får säga de själv.

Att matcha leggings med divers enfärgade tröjor är verkligen vår grej. Jag försöker även att fylla på med lite färg, sanslöst hur grå jag (Blake) kan vara ibland.

Igår fick C lösa ut en undanhängning på Lindex inne i Visby. Senapsgula leggings och en liten björn. Jag kan få så där ibland, ett ha-begär som tar över så jag måste ringa och lägga undan eller snabbt snabbt lägga sakerna i varukorgen och klicka på ”köp”. Bara jag som är så knäpp?

1
Att senapsgult är en STOR favorit hos mig kan ni inte tro va? Jag har flera koftor i just den här gula nyansen och till hösten åker de alltid fram. Nu kan B matcha mig, eller nått. Jag är ju inte så matchymatchy av mig egentligen men färgen är magisk och funkar till allt vitt och grått i Blakes lådor.

Här hittar du nallen.

Här hittar du leggingsarna.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00