ANNONS

Mini Rodini AW15

/

1
2
2
Jag vet, ni har sett dessa förr men inte här iaf. Mini Rodinis pressbilder inför höstens kollektion.

De har släppts ett fåtal bilder men hetsen är som alltid smått hysterisk innan plaggen ens nått butikerna.

Det känns som att det finns två läger, de som är fanatiker, har allt i alla storlekar och bunkrar upp – delux. Eller de som helt enkelt inte gillar’t eller förstår grejen.

Jag är mitt i mellan. Kvalitén går liksom inte att jämföra och printsen är alltid unika och sticker ut. Dock så har vi ju de där med färgerna, ja ni vet. Jag kan dock gilla enstaka plagg och deras enfärgade basplagg är magiska. När Engla var liten hade vi mängder!

Det kommer garanterat hamna lite smått och gott i Blakes höstgarderob iaf. Den bengaliska tigern ser lockande ut och en höst overall hoppas vi få fatt i. Vad tycker ni så här långt av de bilder som släppts?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00