Miffy

Inatt lämnar vi Gotland för fastlandet. Lite vemodigt är det allt men jag längtar faktiskt. Borta bra men hemma bästa, så var det va?

Hemma väntar även de där paketet som jag nämnt tidigare. Paketet som kom samma dag som vi åkte och som jag inte fått se ännu.

Paketet innehåller bland annat allas vår vän Miffy. En small Miffy lampa står snällt på Blakes byrå och väntar på lite kärlek. Åh som jag längtat efter att få komma hem, packa upp allt och piffa. Ni ska få se, såklart.

miffy
Imorse såg jag att Jollyroom kör något som kallas för ”jollyrace” just nu. Olika varor har sänkt pris under en kortare period. De pågår under 7 dagar och imorgon bitti klockan 8.00 avslutas det första racet och de andra startar.

I de första racet så är det ca 20% rabatt på både XL Miffy och S Miffy. Dags att skynda och fynda?

Här hittar ni Jollyracet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..