Stan is back

IMG_0135
IMG_0136
YEY! He’s back.

Efter att produktionen av Stan Smith stått stilla under X antal månader så har de varit total torka på dem ute i butikerna. Jag har varit på jakt efter ett par sen tidig vår men de har inte funnits varken online eller i butik.

I veckan var jag förbi Stadium i Visby och hoppade högt när det hade tapetserat väggen me sneakers med ”Stan i’s back!” Eller inte, visade det sig när jag frågade efter storlek 37. Suck.

Igår var jag förbi igen och frågade snällt om de kanske kommit in nya. Trott eller ej men där fanns ett enda par, en undanhängning som aldrig hämtats ut. Lyckan är total och äntligen kan jag pryda mina fötter med dessa klassikerna till skor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..