ANNONS

Wooden Story

/

IMG_0256
IMG_0222
IMG_0255
Jag har helt kärat ner mig i träleksakerna från de Polska företaget Wooden Story.

Det började med en liten träbil i den sötaste av lilla askar. De var en doppresent från min mamma till Blake. Sedan dess har den lilla träbilen lekts med och tuggats på mest hela tiden.

Efter att precis allt med vår resa hem från Gotland gått fel så landade vi i förmiddags äntligen hemma. Humöret var verkligen i botten när jag drog upp ytterdörren och hittade en avi med ”Wooden Story” som avsändare, humöret vände direkt.

Paketet innehöll deras efterlängtade Peace&Love blocks, en säck att förvara dem i och den sötaste av bitringar i organiskt trä. Oj som jag suktat efter dessa!

Wooden Story gör alla sina träleksaker för hand och alla produkter är helt fria från gifter och kemikalier. Tummen upp!

IMG_0254
Idag har den här lilla ugglan tuggats lite extra på då tand numer tre precis spruckit igenom på Blake. En framtand också, lilla älsklingen. 3 tänder på knappt en månad, inte undra på allt dreggel och vakna nätter.

Här hittar ni hela Wooden Story’s utbud.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00