Monday favourites.


I helgen var jag en sväng förbi Mango kids då jag fått tips om att deras PJ’s är mjukare än mjukast. Dessvärre så görs just de här pyjamaserna enbart upp till storlek 18-24 mån och de är precis lagom på B. Det blev iaf en vit/grå prickig variant som ja tror kommer användas flitigt i vår och sommar. Den är verkligen supermjuk i organisk bomull.
 
Mockasinerna är gamla favoriter som jag aldrig tröttnar på. Dessa med prickar kommer från Minimocks.
 
Pläden kommer från Ellos och jag fyndade den faktiskt på rea. Jag såg nu att de kommit in nya vårfärger, du hittar dem här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..