As we grow.


Åh ja är helt förälskad i de här fina kläderna från de Isländska barnklädes företaget As We Grow. Deras kläder är verkligen helt ljuvligt fina och har perfekt passform!
 
Grått är som känt en riktig favorit hos oss och det mesta klickas hem i just den färgen. Den här gången var jag lite crazy och körde ett mörkblått ull set till B. Han är riktigt fin i blått och den här blå är så där perfekt mörkblå. Polotröjan är dock favoriten och invigdes direkt igår. Den är i 100% ull och trots att den kändes lite kliig så reagerade inte B på det och sov till och med i den.
 
Det som fattas nu i B’s garderob är gallonkläder, stövlar och möjligen skalkläder. Förstår ni att B börjar i förskolan i augusti? Helt galet! Vi fick just bekräftat att han fått plats på förskolan vi sökt till i den nya kommunen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..