Ulriksdalsträdgård.

Igår va ja några timmar barnfri och passade på att tillbringa dem på Ulriksdalsträdgård med Lisa och hennes mamma. Detta är ett av mina absoluta favorit ställen och jag älskar att strosa runt bland plantor, inredning och blommor.

Jag tror jag har hyfsat gröna fingrar men jag är inte så bra på de här med att planera en trädgård och veta vad som passar var, i vilken jord osv. Herrejösses vad saker de är att tänka på! Lisa är en hejare på det där och nu har jag en lång inköpslista med bland annat pioner, klätterrosor och diverse grönsaker som ska planteras i vår trädgård.

Jag är så otroligt glad över att vi kommer möta våren i vårt hus. Vi kommer se trädgården växa fram och få upptäcka vad som redan finns och kunna bygga på den som vi själva vill. Åh tänk när vi bara har en altandörr mellan inne och ute! Engla räknar ner och idag är de 17 dagar kvar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..