ANNONS

Flu.

/

Jag vet att sjukdomar inte är de härligaste att läsa om men de präglar vår verklighet något enormt just nu och 4 månader tillbaka. Vi var helt beredda på någon form av sjukdom för B den här veckan, varannan vecka har varit principen. Nej nej, istället får jag pang bom både halsfluss och en släng av influensan. Jag har legat totalt däckad sen i söndags och är fortfarande inte helt hundra.


Hur som helst så planeras de för fullt inför jul här men först och främst Blakes 2 års dag och kalas i helgen. Måtte vi alla vara friska! Jag håller på att välja ut bilder till alla julklappar, perfekt sett att göra dem lite mer personliga. 
0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00