Juldukning.

God jul underbara ni! Jag hoppas ni hade en magisk gårdag med vänner och familj.

I år hade vi julen hemma hos oss för första gången och jag måste medge att de blev riktigt lyckat! Jag dukade enkelt och klassiskt med linne i lager på lager, granris och gulddetaljer. Vi åt mängder av smarrigt julbord, såg på Kalle, öppnade julklappar och mös fram på småtimmarna, ja till och med B. Han måste ha blivit för uppspelt med alla människor och julklappar så att sova var inte att tänka på. 
Idag har vi tagit en långpromenad, packat upp julklapparna och lekt inne på Blakes rum. Allt under en mysig tystnad av någon märklig anledning. Alla är lite möra och ikväll ser jag så mycket fram emot att gå ut och bada i badtunnan med ett glas iskallt vitt vin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..