Engla Viola Aurora.

Idag fyller den här lilla (stora) människan år! Hon fyller 12 år och jag kan inte greppa att tiden flugit iväg. Minnet säger att de bara var ett par sår sen som jag stod där, envis och gravid och berättade för mina föräldrar att jag skulle behålla de barn som nu grodde i min mage. 17 år gammal var jag och helt övertygad om att detta skulle vara det bästa beslut jag tog i mitt liv, så rätt jag hade.

12 år senare så kunde jag inte vara mer stolt över den underbara och fina tjej som Engla vuxit upp till att bli. Envis precis som jag och med ett hjärta av guld. Jag känner ingen som är så ödmjuk och kärleksfull som min dotter. Jag älskar dig – GRATTIS!

(Och ni som väntar på bröllopsbonanza behöver inte vänta länge till … snart kommer de).

  1. Sofie skriver:

    Åhhh så fina bilder och så fina ord 😍 Och fantastisk fin dotter! ❤ Åhhh jag längtar efter bröllopsbilder!! 😍 Du var galet vacker!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..