Gravidkudden.

Tredje gången gilt, så brukar man ju säga och i detta fall stämmer det väl. Jag har alltså gått igenom två graviditeter utan att inse vikten av att ha en gravidkudde! Jösses vad jag missat och lidit i onödan! Okej lidit var en överdrift men alla som varit gravida vet att vissa krämpor kan uppstå och att kroppen inte är sitt forna jag varken under tiden eller efter en graviditet. En sak är säker och de är att vara gravid för tredje gången har sina nackdelar. Kroppen gör ont och känns på ett helt annat sett än tidigare. Visst kan åldern spela in också men jag skulle inte vilja påstå att 30 är någon egentlig ålder att tala om när de kommer till att skaffa barn även om de skiljer från när jag va gravid med Engla som 17 åring och med B som 27 åring.

Gravidkudden. Vilken grej! Så jäkla härligt att ha den under natten mellan armar och ben. Jag fick hem den igår och sov som en prinsessa inatt! Sen att den fyller en bra funktion i att ge stöd för iPad tittande barn är plus i kanten!

Ni som är sugna hittar kudden här. Den gröna fina bladkudden är ny och finns här.

Inlägget är ett samarbete med Ellos.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..