Hej!

Äntligen har det blivit dags för mig att börja blogga hos världens härligaste gäng här på mama. Jag kan inte nog understryka hur taggad jag är!

mama är en tidning och webbsida som följt mig genom livet och som jag många gånger tidigare har jobbat med. Främst så har jag och Engla plåtats för olika trend-reportage när Engla var mindre och jobbade som barnmodell, alltid ruskigt härliga människor och alltid bästa stämningen. Vidare så har tidningen varit återkommande hemma hos oss på soffbordet och jag har alltid gillat den sköna blandningen som den har.

Nu har jag alltså tagit mitt pick och pack och flyttat över min blogg hit! Det innebär att ni kommer få följa mig i min vardag, stort och smått, kika på massor av bilder på mina två underbara barn som snart ska bli tre och en hel del inredningsbilder. Det ska bli otroligt kul! Jag hoppas ni vill haka på. Just nu finns en intervju uppe med mig som jag tycker ni ska kika in för lite mer tankar om bloggen, nästa förlossning och hur de är att bli mamma som tonåring.

Ni hittar intervjun här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..