Baby favorites.

Den här färgskalan. Höst, värme, rostrött, beiget och trä. Jag vill ha precis allt i den här färgskalan just nu.

1505593324585

Swaddel blankets, snuttefiltar eller muslinfilt – kärt barn har många namn och de känns som allt detta egentligen är samma sak. Att swaddla sitt barn är inget som blivit någon superhit i Sverige – ännu – men filtarna är magiskt mjuka. Vi har samlat på oss ett helt gäng till bebis och just nu är dessa från Sõm New York och Böf Shop favoriter. Även den lilla träskallran i form av en boll som ni hittar här och  mocksen som finns här är givna favoriter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..