Kläder för säsong.

Generellt sett så är vi alltid ute i sista sekund med allt vad höst/vinter/sommarkläder heter. När snön yr utanför fönstren och termometern visar på minusgrader eller när solen börjar värma och dagis kräver shorts och solkräm så inser jag att vi bytt säsong och att barnen behöver uppdatera sina garderober.

Ja, thats me, sorglig sanning. Just när det kommer till höst och vinter så säljs alltid alla godbitar slut snabbt och de slutar med att vi får jaga overall och vinterskor.

I år är det annorlunda. Blakes overall och Englas vinterjacka hänger redan i garderoben med varma kängor för både höst och vinter, nya stövlar är inhandlade till hösten och mössor till alla barnen är redan inköpta. Till och med till bebisen! Jag kunde inte motstå de söta små tossorna med matchande mössa och inte heller Mini Rodinis supersöta mössa med tofsar till bebis, jag körde till och med en matchning med B som fick en svart. De här med varma och mysiga filtar är en historia för sig, man kan aldrig ha för många, de är helt enkelt mitt motto och ni komma antagligen få se mängder av varianter hos oss. Ni hittar alltihop hos Babyshop.se här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..