Kimono-Love.

Den här kimonon i siden LEVER jag i just nu. Den är helt ljuvligt mjuk och skön och gör att man känner sig lite extra fin efter kvällsduschen eller till morgonkaffet.

I veckan kunde jag inte hålla mig från att beställa hem en ny till BB väskan som börjar ta form – in mind då. Förstå grejen att svassa runt i en sådan här mellan blekgula väggar, nyförlöst och sådär överkänslig som man är det första dagarna när mjölk ska rinna till, barn ska knytas an till och adrenalinet pumpar. Ni hittar den hos Lou & Friends.

( För er som undrar vad vi pysslar med så lägger vi pengar i en spargris och jag ser sådär glättig och harmonisk ut som jag inte känner mig idag.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..