Ny färg i Blakes rum!

När vi flyttade in i vårt hus för snart 1.5 år sedan så målade jag ganska snart de rum som senare kom att bli Blakes rum i den gröna kulören Deep Paris. Jag har verkligen älskar den färgen men kände att det var dags för en ljusare kulör och lite nytt nu till hösten.

Valet föll på samma färg som Blake har på ett skåp i sitt rum, Luftslott från Nordsjö. En ljus beige/grå färg som är en sådär perfekt kombination mellan gult och grått. Jag valde än en gång att måla med deras Easy 2 Clean färg som är perfekt i barnrum då den är superenkel att torka av kladd och allt annat som kan tänkas hamna på väggen från.

Så här i efterhand var det lite väl övermäktigt att måla om hela Blakes rum, sängen, hans hyllor och vedspisen gravid i vecka 33. Det är sådant man får sota för efteråt när ryggen värker och fötterna sväller, men snyggt blev det och jag är inte känd för att se mina begränsningar!

I vissa ljus kan färgen Luftslott upplevas varm och nästintill lite rosa och i andra ljus bli den kall och mer grå. Som sagt så målade jag även in lite möbler i samma kulör men använde mig då av Ambiance Superfinish som också är en matt färg men som passar bra till just möbler och snickerier. Jag älskar den enhetlighet som rummet får när man målar in möbler, det blir ett annat lugn och sakerna i rummet får tala för sig själva på ett annat sett. Vedspisen målade jag dock i en annan, lite grönare kulör som jag ska visa er resultatet av framöver. Resterande del av rummet som jag inte visar nu är i kaos kan man säga, planen är att få det helt iordning imorgon!

Nu är de dags för nästa lilla projekt – byta ut alla uttagen i B’s rum. Man kan tycka att det skulle gjorts innan jag målade om men varför inte göra det liiiite jobbigare för sig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..