Till bebis.

Nu landar de små finheter hemma hos oss titt som tätt och de här med att boa är i fullgång. 

Att ha bra, milda och parfymfria produkter att tvätta den lille med när han kommer känns givet. Meraki Mini har nyligen kommit med en baby linje som är precis detta + mycket mer som tex Svanen märkt. Produkterna är doftfria och badtvålen löddrar så där härligt som man vill att alla ens tvålar och kroppsprodukter ska göra! Jag älskar lödder! Jag klickade även hem en egen hoode towel till bebisen då Blake fortfarande använder sina flitigt efter bad och en sponge som man ska tvätta bebisen med. Jag har aldrig provat de sistnämnda så de ska bli spännande att se om de är bra eller inte.

Ni hittar Meraki Mini här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..