Baby V.


Tänk hur livet kan bli ibland. Så upp och ner och så långt ifrån vad man tänkt sig men ändå så magiskt och bra. Den här lille killen skulle ju legat kvar för jäsning i min mage i drygt 5 veckor till men icke. Istället är han här och tittar på oss med sin gulliga små ögon, viftandes med både armar och ben.

Efter 6 dagar på neo så ska vi idag packa ihop oss och bege oss hem. Energin 0och glädjen som infann sig när läkaren sa att V gått upp bra och inte längre behöver sola gick nästan att ta på. Hem till mitt, till min familj! Jag har nog aldrig längtat så mycket.

 1. Alba skriver:

  Åh, vilken gåva!!<3 Så fin!

 2. Helena skriver:

  Så fin!! Och härligt att ni får åka hem och att livet får bli lite mer ”normalt”. Njut av livet tillsammans med hela familjen.

 3. Ulrika skriver:

  Skönt att det har gått så bra!
  Känner så igen mig i det du skriver! Min tjej kom i v 34+4 och fick sond och sola! Kommer hit jag satt där på neo och gav henne mat i sonden och bara längtade hem!! Och ut och få frisk luft!! Hon är 11 veckor idag och fullt frisk! Sjukvården i Sverige är den bästa!!

 4. Sara skriver:

  Han är ljuvlig! ❤️ Så skönt att allt gått bra och ett stort grattis till er!

 5. Maria skriver:

  Så härligt att allt gått och går bra! Han är verkligen fin, grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..