Home!


Mål uppnått! Igår satt jag med mina tre killar i soffan och tittade på idol. Svennebanan delux men det absolut bästa jag vet. Att lille V låg mellan oss och mös är liksom maximal lycka. Jag känner verkligen så, hur klyschigt det än må låta men efter allt som vi gått igenom den sista tiden och nu vara här, lycka.

Blake har hanterat hela dela-på-uppmärksamheten bra än så länge. Mellan matningarna av Vinnie var tredje timme med amning och sondmatning så försöker vi verkligen fokusera lek och umgänge med B. Än så länge går de bra men jag är övertygad om en miljon bakslag med tanke på trotsåldern B just entrat. Jösses, Engla var aldrig ens i närheten av lika trotsig.

Snart ska B krypa ner i sängen under nya molnmobilen och vi ska kika på Så mycket bättre med chark och ost!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..