ANNONS

Världens bästa grej!

/

Som jag älskar dessa uppfinningarna som mys-pölen från NG baby! Vi har en stor variant sedan tidigare och nu till Vinnie införskaffade vi en liten. De få gångerna som jag kan lägga honom ifrån mig så ligger han så mysigt och ombonat i den.

När barnen lär sig att sitta är de höga kanterna perfeka som stöd och när de blir ännu större, som Blake, fyller vi pölen med kuddar och filtar och sitter i den tillsammans och läser böcker. Det blir som en flyttbar myshörna som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Det jag gillar lite extra är att man numera kan byta överdragen till dem och enkelt förnya för en billigare peng än att köpa ny! Jag har ett ljusgrått till Vinnies lilla som jag varierar med när det här blir nerkräkt.

5
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00