Världens bästa grej!

Som jag älskar dessa uppfinningarna som mys-pölen från NG baby! Vi har en stor variant sedan tidigare och nu till Vinnie införskaffade vi en liten. De få gångerna som jag kan lägga honom ifrån mig så ligger han så mysigt och ombonat i den.

När barnen lär sig att sitta är de höga kanterna perfeka som stöd och när de blir ännu större, som Blake, fyller vi pölen med kuddar och filtar och sitter i den tillsammans och läser böcker. Det blir som en flyttbar myshörna som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Det jag gillar lite extra är att man numera kan byta överdragen till dem och enkelt förnya för en billigare peng än att köpa ny! Jag har ett ljusgrått till Vinnies lilla som jag varierar med när det här blir nerkräkt.

 1. Diana skriver:

  Så mysigt! Till vilken ålder kunde ni ha denna?

 2. Paola skriver:

  Hej, vad är tyget?
  Du har några väldigt trevliga produkter.
  Jag gratulerar dig!
  Tack
  Paola
  Argentina

 3. Dansi skriver:

  Stort grattis till Vinnie, så fin han är! Åh var kommer det ljuvliga lilla klädsettet från?

  1. Emsloo skriver:

   Tack ❤ De kommer från Marmar!

 4. Lisa skriver:

  Kan ni bo granne med mig 😫 så jag snosa den där prinsen i nacken varje dag!!! <333

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..