ANNONS

Måla in glasdörrar.

/

Jag är ju som känt ett riktigt fan av att måla om hemma, överallt och ofta! Ett av de senaste små projekten jag hittade på innan Vinnie föddes och upptog all min tid var att måla in glaset på glasdörrarna i köket.

Jag blev så trött på att det såg rörigt ut med alla glas och kannor i skåpet och kom en lördagsmorgon på den briljanta idén att måla in glaset i samma färg som jag precis målat om köket i. Jag hade sedan tidigare en burk med Nordsjös Häftgrund Supertäck hemma som är en grundfärg som skapar stadga på svåra underlag. Jag målade två lager med den och sedan två lager med Nordsjös Ambiance Superfinish i Deep Le Havre precis som övriga köket. Det har verkligen hållit bra och jag är supernöjd! Det blev mycket mer enhetligt på det här viset. Jag har även målat in några spegeldörrar utanför vårat sovrum på precis samma sett och det blev också superbra!

6
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00