Måla in glasdörrar.

Jag är ju som känt ett riktigt fan av att måla om hemma, överallt och ofta! Ett av de senaste små projekten jag hittade på innan Vinnie föddes och upptog all min tid var att måla in glaset på glasdörrarna i köket.

Jag blev så trött på att det såg rörigt ut med alla glas och kannor i skåpet och kom en lördagsmorgon på den briljanta idén att måla in glaset i samma färg som jag precis målat om köket i. Jag hade sedan tidigare en burk med Nordsjös Häftgrund Supertäck hemma som är en grundfärg som skapar stadga på svåra underlag. Jag målade två lager med den och sedan två lager med Nordsjös Ambiance Superfinish i Deep Le Havre precis som övriga köket. Det har verkligen hållit bra och jag är supernöjd! Det blev mycket mer enhetligt på det här viset. Jag har även målat in några spegeldörrar utanför vårat sovrum på precis samma sett och det blev också superbra!

 1. Hej! Ditt kök ser så fint ut! Jag ska själv måla om mitt kök och är nyfiken på hur du fått så fin yta? Har du använt roller eller pensel? Mvh Jennifer

  1. Emsloo skriver:

   Både och:) pensel i kanterna och roller på de stora ytorna! Kram

 2. Hej Emily! Blir verkligen inspirerad av ert fina hem och har sparat ett antal bilder på ert kök som inspiration inför renovering, men blir inte klok på det för färgerna ser så olika ut i olika ljus 🧐 men är det så att ni hade en mer ren grå (4500-N?) innan det blev Deep Le Havre som verkar gå mer mot grönt?

  1. Hej! Vad roligt:) ja men precis så är det. Vi hade 4500-N men den blev gör kall. Den gröna ger köket ner värme!

 3. Jenny skriver:

  Fint!😍 Vart har du köpt knoppar och handtag till erat kök?

  1. Emsloo skriver:

   Hos specialbeslag.se 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..