ANNONS

Ett skepp kommer lastat!

/

Just nu går det verkligen inte undan när det kommer till att fixa hemma. Kartongen med den här godbiten har legat kvar i hallen bra länge innan den nu har fått se dagens ljus. Det är bara köpa läget att allt tar längre tid än vanligt och att jag ska vara glad om jag hunnit ur pyjamasen innan solen går ner istället.

Jag gillar att Blakes rum känns lugnt och harmoniskt nu med den nya väggfärgen. Dock så behöver jag få in lite andra element så det inte blir för platt, som jag kan tycka att det upplevs nu, speciellt i det här ljuset. Det senaste tillskottet är i alla fall det här magiskt fina skeppet som kommer från Garbo&Friends. Jag såg att det är tillfälligt slut i vitt men att det är åter i lager igen nu i slutet av november – hallå årets bästa julklapp! Ni hittar det här.

Mer om Blakes väggfärg hittar ni här.

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00