ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Vi firar allt & ingenting!

/

Inlägget är i samarbete med Polarn O. Pyret.

Ni kan inte föreställa er lyckan i mina barns ansikten när jag sa att i eftermiddag ska vi klä oss fint, blåsa upp ballonger och ha fest, och ni ska även få öppna ett paket! Blake som suktat efter det stora paketet som stått i vårt sovrum länge, länge nu, var i total extas! Vi firade precis ingenting och allting och smällde en raket med små guld stjärnor, lyssnade på hög musik och poppade popcorn, allting uppklädda i barnens favoriter från Polarn O. Pyrets Partykollektion. Engla valde att mixa mönster vilket jag verkligen älskar medans Blake pekade på ”likadana kläder som pappa har”. Han valde att köra klassiskt med chinos och skjorta vilket alltid går hem och är ett måste i både stora och små garderober.

Hur härligt är det inte att skapa festligheter mitt i vardagens kaos och alla måsten? I vår familj tycker vi den här typen av festligheter är de absolut bästa. Spontana, härliga och av egentligen ingen speciell anledning alls förutom att livet är bra härligt mitt i allt kaos!

Kika in på min instagram där du kan läsa mer om hur du kan vinna valfria plagg ur Polarn O. Pyrets Partykollektion! För er som inte redan följer mig så hittar ni mig under alias emsloo.

5
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00