Det här med att rensa.

Blakes rum är verkligen som nytt efter att blivit ordentligt röjt och iordningplockat i veckan.

Jag måste börja med att säga wow, vilken pepp anstormning jag fick igår när jag valde att outa vår verklighet just nu. Ni är fantastiska, varenda en av er som kommenterar, stöttar, kommit med råd och pepp. Vilka läsare jag har, ni är magiska! Nu har vi en hel lista med saker som vi ska testa för att se om något passar vår lille Vinnie.

Från en sak till en annan, så som livet med barn i allra högsta grad är. I veckan plåtades ju mitt hem för Family Living och mama och de resulterade i att jag och min vän Anna som också stylade inför plåtningen röjde Blakes rum. Så skönt att bara ta bort saker som tagit plats men inte använts eller lekts med. Att röja och rensa är verkligen min grej, när tid finns. Jag känner mig lättare. Det blev två stora kassar med saker som ska skänkas bort och även ett gäng saker som ska säljas. Hur köper ni helst saker begagnat? Är det via blocket, loppis eller något annat?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..