ANNONS

Min stora lilla tjej.

/

I år blir Engla tonåring. Hur hände det? Var tog tiden vägen?

Jag minns det som inte allt för länge sen när jag var en envis tonåring själv och kom hem med beskedet till mina något chockerade föräldrar att jag var gravid. Jag var då 17 år. Reaktionerna från min omgivning var blandade men från min familj blev jag stöttad. Har jag väl bestämt mig för någonting så går det inte att övertala mig till något annat och den här bebisen skulle komma till världen, så var det bara.

Idag kan jag förstå att det måste ha varit många tankar som for i mina föräldrars huvuden när deras tonåring plötsligt skulle bli mamma. Jag har många gånger slagits av tanken av hur jag själv skulle reagera om jag sattes inför samma faktum med Engla. Jag vet att hon är det bästa beslutet jag någonsin tagit men jag vet också att 17 år inte är en ålder att skaffa barn i.

Hur som helst så är detta året då min lilla, fina sparv Engla på 2195g och 44cm blir 13 år! Och snart har hon vuxit om mig också..

3
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00