Mrs Mighetto.

Jag älskar verkligen Mrs Mighettos underbara prints. Vi har haft flera stycken under åren men när vi flyttade så försvann flera rör med posters som vi fortfarande inte hittat. Så irriterande! Jag har letat mig blå efter dem.

Nu har jag införskaffat ett helt gäng nya och en sitter redan brevid Blakes säng, hur fin? Jag måste verkligen ta tag i Vinnies rum nu så jag får lite nya väggar att klä.

På alla hjärtansdag släpper Mrs Mighetto ett nytt print som föreställer den vackraste lilla flickan Della. Della är Ditte, min fina, fina väns magiska dotter. Det är inte ett print som det andra, Della är på riktigt. För varje såld poster skänker Mrs Mighetto 25kr till hjärnfonden så var redo 14/2! Della kommer garanterat pryda mina barns väggar!

  1. Åh! Otroligt fina! Tack för tips! Vi ska snart renovera och göra i ordning dotterns rum och vill definitivt ha något sådant här på väggarna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..