ANNONS

Favoritrum att inreda.

/

Barnrum måste vara ett av mina favoritrum att inreda, plocka och fixa i. Blakes rum har fått otaliga makeovers och jag längtar tills vi städar ur vårt skit-rum och börjar fixa Vinnies. Det kanske blir vårens projekt? Englas rum skulle också behöva sig en omgång men där är det inte jag som bossar.

En möbel som jag inte bytt ut eller ändrat på mer än att jag bytt färg på den ett par gånger är Blakes ihopsatta Billy bokhyllor från Ikea. Jag har skrivit om dem tidigare och även gjort en enkel diy guide för er som är intresserade, kika här. Så enkelt hack som ger skåpen en platsbyggd känsla. Jag gillar också att Blake lätt kan plocka i hyllorna och korgarna och att alla finheter får stå på första parkett, både snyggt och praktiskt. Ser ni Blakes nya Mrs Mighetto girlang som sticker fram, hur fin?

Har ni förresten lyssnat på Billgren Woods podcast som jag gästar? Avsnittet handlar om just barnrum och lite tankar kring det. Ni hittar de här.

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00