Förändra med en knopplist!

Det här med barnrum, jag säger det igen (och antagligen igen och igen) men jag älskar det! Det är så enkelt och kul att förändrar i barnens rum med fina prylar och enkla medel.

För några dagar sedan gjorde Christian en knopplist till Blakes rum som han sedan betsade och satte upp, hur fint blev det inte? Jag älskar knopplister i alla former och rum då de blir så enkelt att förändra med olika saker på krokarna, bilder och posters osv. Boken ”Regn” köpte jag i tisdags när jag och Ditte var i Täby centrum och strosade, tyckte den var så otroligt fin! Blake är en riktig bokoman och vill helst att vi ska läsa varenda vaken sekund. Han är en riktig fena på att memorera böcker och sitter sedan bredvid Vinnie och ”läser” dem, så gulligt. Vi har införskaffat en liten bokhylla till honom som jag ska visa er sen.

Tänk egentligen, var tog den här veckan vägen? Jag håller på att styra upp mitt lilla mini kontor och är i färgvalsstadiet nu, jag undrar egentligen när jag kommer bli klar med detta, haha. Ikväll vankas det föreläsning hos Nordsjö vilket känns både passande och spännande! Jag ska se till att få med mig ett gäng provburkar så jag kan börja fnurla.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..