ANNONS

Äntligen fredag!

/

Den här veckan har Engla haft påsklov och de har inneburit premiär på badhuset med en kompis, själva! Det känns verkligen att hon börjar bli stor nu och jag får släppa mer och mer på tyglarna. Jag har fått höra att barnen i Englas klass tycker att jag är en riktig hönsmamma som säger nej till saker och är ganska bestämd. Allt har sin tid tänker jag och det finns ingen anledning att släppa på saker onödigt tidigt, tex att hänga själv med en kompis i simhallen. Allt gick iaf super och Engla växte flera centimeter av det egna ansvaret.

Blake har hängt hemma och varit fortsatt fram-och-tillbaka sjuk. Mycket hosta och feber som kommer och går, speciellt under natten. Tack och lov så har kruppen hållt sig borta.

Jag har försökt avsluta påbörjade projekt som skrivbordet ni skymtar på bilderna. Snart har jag ett färdigt litet hemmakontor, yey! Jag hade helt enkelt den rosa färgburken närmst så skrivbordet fick sig ett par vändor med den. Nu ska beslagen bytas och sen ska jag gör iordning med hylla och lite annat smått, sen kan jag börja sitta här och jobba med en liten kompis på golvet. Hur mysigt?

3
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00