ANNONS

Doftpelargoner.

/

I veckan var vi ännu en vända till mitt favorit ställe Ulriksdals trädgård. Vi åt lunch, strosade och Blake sprang zick zack mellan höga hyllor med krukor och vaser. Jösses vad de är utmanande att ta med en treåring i möblerade rum ibland, det är verkligen beroende på dagsformen det där. Denna gången klarade vi oss alla helskinnade.

Jag köpte på mig 4 olika doftpelargoner som jag nu planterat om i krukor och spritt ut lite här och var hemma. Doftpelargoner hör till en av mina absoluta favorit blommor, klassisk, vild och väldoftande, precis som jag vill ha det! Mina favoriter just nu är pepparmyntspelargon, Sweet memosa och Torento som doftar av ingefära och coca cola, så otippat men de doftar ljuvligt!

Nu väntar jag ett par veckor tills de fått ordentliga rötter i jorden och ska sen ta massor av sticklingbebisar på dem som jag sen kan ge i gå-bort-present!

8
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00