En solig dag!

Efter en grå helg och en förkylning som gått laget runt så njuer vi idag av solen! Äntligen kan vi stirra ut genom de dimmiga fönstren och inse att vi aldrig hann tvätta fönstren förra året och fundera ett varv på om vi kanske hinner komma dit i år. Att måla om ett rum fyra gånger på ett år eller möblera om tjugo gånger är helt i sin ordning för mig men saker som rena fönster får placering 150 på to-do-listan. Kanske värt att ta hit en firma som kör alla på en gång? Jag vet ju att vi bara kommer orka med max ett par stycken innan hösten är här. Någon som känner igen sig?

Nu är vardagen åter efter en veckas ledighet med alla mina barn. Så mysigt att ha huset fullt hela dagarna men med en ständig förkylning som lurat i kroppen så är det skönt att kunna ta det lite lugnt. Jag hoppas snart att vi kan få sova lite bättre och att Vinnie blir frisk och slipper ligga uppbullad på kuddar och bli nässugen stup i ett under natten. Som sagt så har förkylningen gått runt mellan oss sen Blakes kruppanfall i förra veckan men snart är vi nog på banan igen!

 1. Ellen skriver:

  Helt fantastisk fina bilder!

  1. Emsloo skriver:

   Tack snälla du! ❤

 2. Lena skriver:

  Vilka fantastiskt fina bilder. Du är så bra på känsla, färg och form. ☀️

  1. Emsloo skriver:

   Tack snälla ❤😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..