Ett nytt hörn i vårt hem!

En yta som tidigare inte fått någon kärlek överuvudtaget hos oss är vår gamla entré. Här har det varit omålat och mest en samling av skräp om jag ska vara ärlig. Ni vet en sådan plats där saker bara växer på hög och det aldrig blir någon ordning.

För några veckor sen tog vi tag i att göra den här ytan iordning. Vi målade om, byggde in trappstegen, bytte belysning och eluttag och satte upp hyllor. Ett projekt blev liksom en hel rad av projekt, som det så ofta blir. Hur som helst så blev det så himla fint! Numera älskar jag att använda mig av den här ingången och låta dörren stå på glänt när V sover utanför. Tänk att en så liten yta kan göra ett lyft för ett helt hus!

Fikonträdet köpte jag förra veckan hos Maria på Årsta blomsterhandel och det passade perfekt här nere. När värmen är här så kommer de få flytta ut men nu står de så fint i nya krukan från Ulriksdalsträdgård. Nu längtar jag tills värmen är här på riktigt och vi kan flytta ut på farstun med kuddar, plädar, blommor och belysning. Snart är vi där!

Kika här för färgkoder!

 1. Tila skriver:

  Utrolig lekkert👌🏻 Elsker stilen din❤️ Kan jeg spørre hvor hyllene er fra?
  Ha en nydelig reise😘

  1. Emsloo skriver:

   Tack! De är vanliga träplankor som jag betsat och satt upp 😊

 2. ella skriver:

  Hej! Vet du varifrån dörrarna kommer? Letar nya altandörrar till vårt 30-talshus och de där ser ut att passa perfekt stilmässigt

  1. Emsloo skriver:

   Åh jag vet inte då de satt där när vi flyttade in!

 3. Verkligen en fin plats det där, superfint!

  1. Emsloo skriver:

   Ja men eller Hur! Det blev SÅ bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..