Vinnie är redo för Portugal!

Att hitta fina solhattar är verkligen inte det enklaste! De ska vara funktionella, ha bra passform och gärna vara fina också. Den här fina från Huttelihut blev jag blixtförälskad i när jag hittade den i förra veckan men jag blev ändå lite tveksam. Är den för typiskt tjejig?

Jag rådfrågade min man och ett par vänner och alla var eniga, ja den är rätt tjejig. Jag som var helt förälskad i mönstret bestämde mig då för att köpa den. Blommor, hur hamnade vi att de skulle var något för flickor? Så fjantigt att jag knappt vågar skriva det. Nu är i alla fall Vinnie kittad med blommig solhatt och svala kläder inför Portugal imorgon! Håll tummarna för härligt väder.

 1. Sofia skriver:

  SÅKLART Vinnie ska världens vackraste solhatt! Mer blommor åt folket – stora som små – han, hon & hen! Ha det finaste i portugal!
  Kram!

 2. Sofia skriver:

  Så lätt att glömma att klä pojkar i gulliga kläder. Ska de aldrig få vara söta – bara tuffa? Fin hatt!

  1. Emsloo skriver:

   Ja verkligen! Håller med dig!

 3. Lisa skriver:

  Finaste hatten ✊🏼

  1. Emsloo skriver:

   Ja! Så gullig 😍

 4. Mimmie skriver:

  Åh vad söt! Ja, varför ska bara flickor ha blommigt. Vem gillar inte blommor liksom? Min brorson älskar skor, och rosa. Han fick min dotters urväxta rosarandiga gummistövlar, lyckligare treåring får man leta efter! <3

 5. Isabel skriver:

  Väntar en son med bf i juni, kommer också klä honom i blommigt. Det är ju så fint och jag har mycket från när min dotter var bebis och en del ärvt från när min mamma var liten, varför ska jag inte återanvända dessa plagg bara för att något är blommigt? Mer blommigt för alla <3

  1. Emsloo skriver:

   Håller helt med dig! Det som är så himla fint 🍃😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..