ANNONS

Vinnie är redo för Portugal!

/

Att hitta fina solhattar är verkligen inte det enklaste! De ska vara funktionella, ha bra passform och gärna vara fina också. Den här fina från Huttelihut blev jag blixtförälskad i när jag hittade den i förra veckan men jag blev ändå lite tveksam. Är den för typiskt tjejig?

Jag rådfrågade min man och ett par vänner och alla var eniga, ja den är rätt tjejig. Jag som var helt förälskad i mönstret bestämde mig då för att köpa den. Blommor, hur hamnade vi att de skulle var något för flickor? Så fjantigt att jag knappt vågar skriva det. Nu är i alla fall Vinnie kittad med blommig solhatt och svala kläder inför Portugal imorgon! Håll tummarna för härligt väder.

10
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00