ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Variera med byxor!

/

Att variera barnens outfits med enkla toppar och roliga byxor gör vi ofta! En enkel vit body eller tröja får sig ett lyft med lekfulla, printade byxor i mjukt material för hemmamys. Att ligga i sängen och läsa böcker i bomullsbyxor är ett måste, inget som skaver och sitter åt!

Blakes byxor har reglerbar midja för att passa alla kroppsformer och Vinnies söta små byxor har dragsko i midjan. Helt enkelt kittade för mys! Polarn O. Pyret har byxor för alla tillfällen.

En annan typ av byxor som vi gillar och som är enkla att variera är hängselbyxor! Blake har sina i jeans som är lekvänliga och fina i ett och Vinnie har mjuka hängselbyxor som inte sitter åt och är följsamma. Vinnie ligger fortfarande mest på rygg så vi har inte börjat använda jeans till honom ännu. Dessa har korta ben och passar perfekt varmare dagar eller under kallare med ett par strumpbyxor under.

Det roliga med just hängselbyxor tycker jag är att det är väldigt fina till fest också och är således ett väldigt användbart plagg. Från förskolan till hemmamys och kalas!

Ullbyxan är ett plagg som vi använt flitigt under vintern men som även får följa med in på vårkanten. Vi använder dem som en all-around byxa då de är mjuka och håller värmen inne. De är en perfekt byxa att klä barnet i när de sover ute i vagnen och/eller när de ligger på en filt och leker. Alltså inte enbart för utomhusbruk hos oss.

Sist men absolut inte minst så måste jag slå ett slag för chinos! Blake har ofta chinos och det bästa med dem är att de känns väldigt klätt på ett enkelt och skönt sett. Dessa från Polarn O. Pyret är med reglerbar midja som gör att de sitter på plats ordentligt oberoende av midjemått.

Beiga chinos känns som ett ultimat plagg i varje garderob för stor som liten, de är både klassiskt och snyggt. Uppklätt med en skjorta eller lekvänligt med en vit tröja och uppkavlade ben som B har här. Flugan eller ”halsbandet” som Blake kallar det var dock givet till tyckte B. Sött ändå med vit tröja.

Kika in hos Polarn O. Pyret för att se deras stora utbud av byxor här. Passa på att fyll på garderoben inför våren nu då de har 3för2 på alla byxor! Vilka är din favorit?

1
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00