ANNONS

Hello nytt soffbord!

/

Jag är verkligen helt kär i vårt nya soffbord från By On! De är lagom stort och sådär perfekt hårt i vår annars rätt mjuka inrednings stil. Det lilla bordet i trä från samma märke är också nytt och ett perfekt litet bord att flytta runt.

Varför är just det här med soffbord så rackarns svårt? Det känns helt ärligt som att jag letat i evigheter efter de rätta. Tidigare har vi haft allt från runt svart till avlångt i marmor men de har aldrig känts helt rätt. Jag tror detta kommer bli långvarigt och skulle jag tröttna på att ha det i vardagsrummet så är de ett perfekt side bord som egentligen kan stå varsomhelst!

Noterar ni att jag skulle måla över där våra tavellister suttit och tog fel färg? Ibland går det för fort, haha. Nu funderar jag istället på att måla om hela rummet. Vad tror ni?

Hoppas ni får en härlig nationaldag! Vi ska packa in oss i bilen och åka till min farbror med familj där hela familjen ska ses och ha vår årliga träff, så mysigt!

0
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00