ANNONS

Omplanterade sticklingar i nya krukor.

/

Minns ni sticklingarna jag tog på mina pelargoner i april? Nu har de växt till sig och skapat egna små rotsystem. När du ser att sticklingen börjar växa så är den redo för ny, större kruka. I helgen planterade vi om alla i nya krukor från Bergspotter som jag beställt hem från Bybinett. Just krukor är något jag har mängder av men alltid saknar, hur kommer de sig egentligen? Jag älskar iaf just dessa från Bergspotter och har dem överallt hemma i olika storlekar.

Just nu får du 15% på ett helt köp hos Bybinett där dessa godingarna och massor av fler fina saker finns att köpa! Uppge koden EMSLOO i kassan, gäller tom 15/6! Gäller även på redan nedsatta varor!

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00