ANNONS

Här var det tapet!

/

Jajamensan, nu har jag verkligen gått ur min comfortzon! Blake har fått vårt hems första tapet, men antagligen inte sista. Jösses vad en tapet kan förändra känslan i ett rum och göra det till något helt annat. Jag har haft flera olika tapeter i tidigare hem men aldrig här, jag har verkligen glömt hur härligt det är!

I helgen var min syster med familj här och ingen var lyckligare än mig som just nu har ungefär femtioelva olika projekt hemma. Jag och min syster varvade häng med barnen på stranden och glassätande med att tapetsera Blakes rum. Vi har gjort det en gång förut i min gamla lägenhet och hjälp vad kul det är, som vi skrattat! Att Blakes del av huset är byggt sent 1800-tal kanske inte gör det hela super lätt men fint blev det.

Jag älskar verkligen den här blommiga tapeten från Boråstapeter och deras kollektion In Bloom, Thistle heter den. Jag velade mellan den här gröna och den lite mer dova varianten men bestämde mig för att våga! Ska det vara så ska det vara tänkte jag. Vinnie diggar också brorsans nya rum där det nu finns massor att titta på och inte bara beiget på beiget.

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00