ANNONS

Dagens skörd från trädgården!

/

Syren, körsbärsblom och äppelblom är redan förbi men nu är det tid för pioner och alla våra Schersmin buskar. Doften i vår trädgård just nu är magisk! Vår gigantiska Schersmin som står intill ladan står i full blom och sprider en helt magisk doft. Schersminen brukar slå ut precis i tid till midsommar, i år tror jag nästan den kommer ha blommat ut då.

Blake har nu tagit sommarlov så jag och barnen har officiellt semester, hur härligt är inte det? Idag har vi lekt inomhus, plockat blommor och kört miljoner av av bilar på Blakes nya bilbana. En sådan där urhärlig, klassisk bilbansmatta som man själv hade hos dagmamman som liten, minns ni? Christian fick feeling och köpte den till Blake idag som blev i extas. Ursch, jag avskyr den av hela mitt hjärta men eftersom B älskar den så får den givetvis en plats i Blakes rum när det är dags för lek.

Ikväll står dessa blommorna på mitt skrivbord och sprider magi. Har ni inte pioner och Schersmin i er trädgård så måste ni plantera, så är det bara! Nu blir det ett glas vitt i soffan, pepparpeppar alla barn sover!!

3
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00