ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Akademibokhandeln

Hur kopplar vi av i sommar?

/

Nu står sommaren för dörren och med den kommer även semester och sommarlov för många av oss. Vi kommer ha många lediga veckor tillsammans då Christian varvar semester med föräldrarledighet och Engla spenderar den större delen av lovet med oss.

Så vad ska vi spendera sommaren med om vi räknar bort sola, bada och äta mängder av glass? Jag tror vi kommer att (fortsätta) spendera tid i hängmattan med böcker, spel, lek och bus. I samarbete med härliga Akademibokhandeln har vi fått hem ett paket med just detta. Engla har redan sträckläst ”Sommar på den lilla ön i havet” och har precis satt tänderna i Lucy Dillons ”Allt jag önskade”. Jag ser fram emot några minuter av egentid med Jens Lapidus ”Top Dogg” som jag hört många lovord om och Petra Krantz Lindgrens ”Med känsla för barns självkänsla”. Den sistnämnda känns som en given och viktig bok för mig som förälder. Att se till att mina barn växer upp med en stark självkänsla är som det står på bokens baksida: ett stort ansvar, och en underbar möjlighet.

Akademibokhandeln har alltid köp 4 pocket för 3 – de bjuder alltså på den billigaste. Jag brukar alltid bunkra upp med ett gäng inför sommarens semestrar. Det är inte alltid att jag hinner läsa alla under semestern men jag älskar att ha en bok kvar när hösten börjar göra sig påmind.

Så hur spenderar vi tid med Blake under sommaren och ledigheten? Vi gör lite extra mycket av det han tycker bäst om vilket är att läsa, leka och spela (och äta glass då). Med ”Mini Games” så gör vi båtresan till Gotland extra rolig och med pussel så pustar vi ut under parasollet en varm dag. Just pussel är verkligen en rolig sysselsättning för alla i familjen, stora som små!

Hjälp vad jag längtar efter låååång ledighet tillsammans just nu! Att få spendera tid ihop, tjyva lite egentid och bara njuta av livet.

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00