ANNONS

Klädställning för miniatyrer.

/

I Blakes rum är det en ständig fråga om planering och placering utav saker. Leksaker ska samsas med möbler, kläder och ja allt! Sen vill man ju ha ett fint barnrum också och allt det där rimmar inte alltid. Blake har precis fått en ny klädställning från Ferm Living som ska få rymma en del av det där kaoset. Några tygpåsar med klossar i, favorit kläderna, några böcker och ansiktsmasker. Eftersom midsommar står för dörren så fick det blir en väldoftande liten Schersmin krans som pricken över i också.

När jag var liten drömde jag om just en sådan här ställning. Där jag kunde välja ut mina finaste ting och hänga dem på fina galgar. När jag var lite så fanns det helt ärligt knappt att hitta den här typen av ställning för barn så nu är jag glad att B fått en! Med tiden kommer säkerligen B stå här och hänga upp sin Batman och Spiderman dräkt på första parkett.

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00