Härligast hänget till midsommar!

I förra veckan bjöd vi in våra närmaste vänner till världens härligaste picnick! Syftet med picnicken var för att vi skulle provsmaka ett nytt alkoholfritt bubbel men vi passade på att göra eventet lite extra stort och fira in sommaren med alla våra vänner på ett enkelt och mysigt sett.

Vi gjorde det enklast möjliga för oss med pallar på varandra som vi klädde in i linnedukar som bord. Vidare spred vi ut diverse filtar, kuddar och korgar med leksaker i för barnen på marken. Väldigt mysigt och uppskattat! När det kom till maten så var det samma där, enkelt och gott! En pastasallad, lite chark, ost, bröd och frukt. Tänk att det passade alla från småttingar till vuxna, hur ofta händer det?

Om ni inte har midsommarfirandet helt utstakat och bor där det ska vara någorlunda väder så är det här mitt hetaste tips! Sätt umgänget i fokus och skippa avancerade upplägg som bara skapar stress. Dra fram några pallar eller rent av bara plankor på marken, plocka blommor från närmaste buskar med gröna blad, be alla ta med något gott till en enkel buffé och fyll bordet med ljus eller sätt upp ljusslingor om det är möjligt.

Här hos oss ryktas det om 10 grader, regn och storm till midsommar. Jag är så glad över att vi ändå hunnit med en picnick om nu sommaren bestämt sig för att ta en paus. Hur ska vädret vara hos er och vad ska ni hitta på?

  1. Men så mysigt! Här har det varit kallt länge nu, vi väntar 12 grader, storm och ösregn. Känns som att man borde kunna skjuta en månad på midsommar haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..